Üniversite Öğrencilerimizle “Vefa ve İstişare” toplantısı yoğun katılımla Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşti.

TİHDER Başkanı Cemal Demir, TİHDER YK Üyesi Nazmi Yıldırım, Genç TİHDER Başkanı Adnan Şahin, Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcı Osman Durak, Tokat Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Mermertürk’ün katılımı ile “Vefa ve İstişare”  programı icra edildi.

TİHDER Başkanı Cemal DEMİR; programın içeriği hakkında bilgilendirdi. Toplantının önemine ve değerine değindi. Sıcak ve samimi, selamlama konuşmasının ardından katılım sağlayan konuk ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

“Zamanın ustaları” olarak nitelendirilen mezunlar üniversiteli öğrencilerle tecrübe paylaşımında bulunuldu. Abi kardeş ortamında gerçekleştirilen buluşma, hem tarihsel süreç içerisinde İmam Hatipliler olarak verilen mücadele hatırlatıldı. Hem de üniversiteli öğrencilerin kendilerini bir imam hatipli olarak geleceğe nasıl hazırlamaları gerektiği hususun da tavsiyelerde bulunuldu.

Genç TİHDER Başkanı Adnan ŞAHİN; Genç TİHDER’i hangi amaçla kurduklarını ve gelecek de ne tarz programlar yapılacağı hakkında bilgi verdi. ” Yapacağımız bütün çalışmalar da birlik beraberlik içinde hareket edip, lise yıllarımız da bulunan dostluk ve arkadaşlık bağlarımızı devam ettirmek ve bu minvalde bağlarımızı her geçen gün daha da kuvvetlendirmeliyiz. Bu gün buraya davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Program akabinde günün anlam ve hatırası olarak katılımcılara,  katılım belgesi verildi.

“Vefa ve İstişare” toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.