Genç TİHDER, Tokat İmam Hatipliler Derneği, tarafından kurulmuştur. Genç TİHDER, 2010 yılı ve sonrası Tokat Merkez İmam Hatip’ten mezun olanları kapsamaktadır.

Genç TİHDER’in ilk yönetim kurulu toplantısı, 27 Haziran 2021 tarihinde COVID-19 tedbirleri kapsamında çevirimiçi uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. Bu toplantıya TİHDER Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Demir katıldı. Başkan Cemal Demir, Genç TİHDER’in kuruluşunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Genç TİHDER, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Şahin ise, bir çok projeye imza atacaklarını, 2010 yılı öncesi ile sonrası mezunlar arasında köprü kuracaklarını ifade etti. Ayrıca İmam Hatip Lisesinde aktif eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencilerin, akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Genç TİHDER’in  faaliyetlerinden haberdar olmak, bu faaliyetlerde aktif rol almak için sosyal medya hesaplarından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gmail: tihdergenc@gmail.com

Twitter: https://twitter.com/GencTihder?s=09